Menu

Over ons

Ervaren fabrikant van hoogwaardige dakplaten

Dakplaten.be bouwt op jarenlange ervaring in metaal.
In de schoot van staalexpert SHEETAH groeide deze webshop uit tot een succesvol verhaal, voor de klusser en voor de professional. Gestoeld op staalharde garanties zoals kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Platen uit eigen productie

Wat je zelf doet, doe je beter. Daarom krijgen onze dakplaten van a tot z vorm in eigen beheer. Ervaren metaalbewerkers gaan er aan de slag met hoogwaardige staal en een modern machinepark. Dat betekent een grote flexibiliteit en korte levertermijnen voor jouw volgend project.

Onze kwaliteitsbelofte

Om elke dakplaat af te leveren volgens onze hoge eisen, kiezen we over de hele lijn voor prime quality steel. We gaan voor fantastische realisaties, die niet enkel mooi zijn maar dat ook blijven. Die belofte maken we met doorgedreven R&D, ervaren ambacht en een hoogwaardige afwerking.

Certificaten om op te bouwen

Elke dag leggen we bij Dakplaten.be de lat hoog. Toch geven we je de cijfers en normeringen ook graag zwart op wit. Onze CE-markering verzekert je van de juiste eigenschappen voor jouw volgend project. Elke dakplaat voldoet aan de norm EN 14782.